reklama - zainteresowany?

Nowy Jork. Food & Travel. Wydanie 1 - Bezdroza

Nowy Jork. Food & Travel. Wydanie 1
Autor: Maxime Robin, Antoine Besse
Tytuł oryginału: New York. Le Guide Food & Travel
ISBN: 978-83-283-6768-5
stron: 240, okładka: miękka
Księgarnia: Bezdroza

Książka będzie dostępna od listopada 2021

Tagi: Ameryka Północna

To, co najlepsze, najpiękniejsze i najciekawsze w Nowym Jorku, znajdziesz w Top 5, opisach miejsc, reportażach, portretach nowojorczyków i wywiadach przeprowadzonych przez autorów przewodnika.

Chciałbyś zobaczyć prestiżowe muzea, olśniewające budynki, legendarne kluby jazzowe i sielskie zielone zakątki?

Dzięki przewodnikowi przemierzysz to fascynujące miasto wzdłuż i wszerz, zarazisz się jego energią i spotkasz ludzi, którzy są w nim bez pamięci zakochani.

A może masz ochotę na soczystego hamburgera, kanapkę z pastrami, bajgla albo sernik? Z naszym przewodnikiem odkryjesz najlepsze nowojorskie specjały i poznasz szefów kuchni, którzy z prawdziwą pasją rewolucjonizują ofertę gastronomiczną tego wielokulturowego tygla.

 

Zobacz także:

  • Nowy Jork. Michelin. Wydanie 1
  • Kuba. Rewolucja w rytmie rumby. Wydanie 1
  • Floryda. Michelin. Wydanie 1
  • Jamajka. Travelbook. Wydanie 1
  • USA część wschodnia. Wydanie 1

Spis treści

Cannot open template file

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2022 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.